Hydro Alga Krém

Extrakt ze 3 řas a kyseliny hyaluronové, doplněný o pečlivě vybranou kombinaci přírodních aminokyselin - krém plný hydratace, který zanechává pokožku mladistvě svěží. Jade Alge™ napínají a chrání pokožku před poškozením způsobeným modrým světlem.

Katalogové číslo:63907
Cena s DPH:729 Kč
Dostupnost:Skladem

Nahrává se obrázek

Veganská řada Hydro Alga od Maconu kombinuje extrakt Spiruliny s extraktem Caulerpa lentillifera (známý také jako zelený kaviár) s výtažky z hnědé řasy Laminaria digitata a vytváří tak exkluzivní "extrakt ze 3 řas", který dodává pokožce dostatek hydratace, regeneruje ji a redukuje vrásky. Jade Alge™ napínají a zklidňují podrážděnou pokožku a chrání ji před poškozením způsobeným modrým světlem a UV zářením. Spirulina platensis, modrozelená řasa, je jednou z nejcennějších řas. Obsahuje bílkoviny a aminokyseliny, hydratační polysacharidy, antioxidační vitamíny (E, B6, B9, B12, beta-karoten), nenasycené mastné kyseliny, remineralizační minerály a stopové prvky (draslík, vápník, hořčík, železo, zinek).

extrakt ze 3 řas, Jade Alge™, kyselina hyaluronová, skvalenový olej, jojobový olej

  • 24 hodinový krém
  • vysoce hydratační krém 
  • chrání pokožku
  • zmizí pocity napětí

ráno a večer po očištění a tonizaci opatrně naneste na obličej a dekolt a lehce vmasírujte - ideální také jako báze na make-up

Kontaktní formulář
Součet je